top of page
ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ MIMAX 2021.png
ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ MIMAX 2021-2.png

Facebook MIMAX  Φωτιστικά LED & Ανεμιστήρες

MIMAX LIGHTING homepage

Η Mimax ιδρύθηκε  το 2008 ως αποτέλεσμα της έναρξης ενός έργου στη βιομηχανία φωτισμού, παρέχοντας στον πελάτη αποτελεσματικά, λειτουργικά και αισθητικά προϊόντα σε λογική τιμή και φιλικά για τον κάθε  αποφασιστικό πελάτη αλλά και υπηρεσίες μετά την πώληση .

 

Το έργο, πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, γεννιέται μικρό και ταπεινό. Σήμερα, 12 χρόνια αργότερα, το έργο δεν είναι πλέον μικρό, αλλά συνεχίζουμε με την ταπεινότητα και την αίσθηση της πρώτης ημέρας.

 

Προς το παρόν προσφέρουμε περισσότερα από 2.500 διακοσμητικά και τεχνικά προϊόντα φωτισμού, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, καθώς και μία από τις καλύτερες συλλογές στην αγορά ανεμιστήρων οροφής, με και χωρίς φως.

 

Είμαστε παρόντες σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, με σαφή κλίση να εξυπηρετούμε τόσο τις εθνικές όσο και τις εξαγωγικές αγορές και να συνεχίζουμε να επεκτείνουμε.

 

Ασκούμε σταθερά την κατεύθυνση της αριστείας μας στην εξυπηρέτηση, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, βάζουμε πραγματικά τον πελάτη στο επίκεντρο του έργου μας και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε με την ανεκτίμητη βοήθεια των πελατών μας, των σχεδιαστών, των εργαζομένων και των εξωτερικών συνεργατών.

 

Η ιδέα του Led-Decore γεννιέται. Μια ιδέα διακοσμητικού φωτισμού που χρησιμοποιεί την τεχνολογία LED αποκλειστικά ως πηγή φωτός, αποδεικνύοντας ότι η λειτουργικότητα και η αισθητική μπορούν να συνδεθούν μαζί. Μορφή & λειτουργία.

 

2014 Η Mimax παρουσιάζει τη σειρά Shine, η οποία εκείνη την εποχή είναι μια απίστευτη καινοτομία στην αγορά (χρήση της λωρίδας Led σε γεωμετρικά τυχαία σχήματα που φωτίζουν αποτελεσματικά τους χώρους και διακοσμούν με τη νεωτερικότητα).

 

Αυτή η ιδέα θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια από πολλούς ανταγωνιστές, αλλά σήμερα, η Mimax συνεχίζει να πωλεί τη σειρά Shine με μεγάλη επιτυχία, παρέχοντας στα προϊόντα πρόσθετα χαρακτηριστικά: τηλεχειριστήρια, έλεγχος και επιλογή θερμοκρασίας χρώματος, ρύθμιση έντασης φωτός κ.λπ.
 

Η μεταβίβαση στις εγκαταστάσεις του Gran Bretanya St. ενοποιεί την ανάπτυξη του Mimax σε όλα τα επίπεδα, αποκτώντας τις εγκαταστάσεις αντί να μισθώσει χώρο, αυξάνοντας τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας και διασφαλίζοντας την έναρξη ενός σταδίου ωριμότητας που μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε πολλά περισσότερα προϊόντα και την κατασκευή τους σύμφωνα με υψηλά πρότυπα ποιότητας και αυστηρότητας.

 

Το 2016 σημαίνει επίσης ένα ποιοτικό και ποσοτικό άλμα στην επέκτασή μας στην Ευρώπη, με την έναρξη της συμμετοχής στις Διεθνείς Εκθέσεις, όπως στην περίπτωση του Light & Building στην έκδοση του 2016.

 

Οι κατάλογοι φωτισμού Mimax φτάνουν στην προσφορά 2.500 προϊόντων, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών που μπορεί να έχει ένας πελάτης για να φωτίσει ένα χώρο ή και να τον κάνει πιο δροσερό.

Επεκτείνουμε σημαντικά την ποικιλία των θαυμαστών μας. 

Νέα σχέδια του Ezio Pescatori and iseecows Studio.

Συμμετοχή στο Light & Building 2020

Νέα ιστοσελίδα και εταιρική εικόνα
Συνεχίζουμε να γράφουμε τη δική μας ιστορία… στην οποία έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο.

bottom of page