ΠΡΟΪΌΝΤΑ 

ROINTE  ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Ειδικοί στη θέρμανση και  δημιουργοί του ολοκληρωμένου συστήματος χαμηλής κατανάλωσης Rointe

 

Στη Rointe είμαστε ειδικοί σε συστήματα θέρμανσης από το 1985. Είμαστε οι δημιουργοί του μοναδικού καθαρού και αποδοτικού ηλεκτρικού συστήματος θέρμανσης που αποτελείται από θερμαντικά σώματα, ράγες πετσετών και ψηφιακούς θερμοσίφωνες (DHW), που μπορούν να αντικαταστήσουν τα παλαιά συστήματα θέρμανσης με λέβητα που μολύνουν το περιβάλλον.

OXYGEN ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Όλη η απόλαυση του ποδηλάτου με λιγότερες προσπάθειες. Τα ποδήλατά μας είναι ήσυχα, αποτελεσματικά και σας πηγαίνουν πολύ γρήγορα από το Α στο Β.

Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα χειροποίητα πλαίσια από κράμα μαγνησίου είναι  υψηλής ποιότητας και η τελευταίας τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα ηλεκτρικά ποδήλατα μας, εξασφαλίζουν ομαλή  και ευχάριστη οδήγηση.

01.png
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ FANTASIA

Oι ανεμιστήρες FANTASIA κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Αγγλία σε ένα υπερσύχρονο εργοστάσιο και προσφέρουν μοναδικής ποιότητας, αξιοπιστίας και λειτουργικότητας ανεμιστήρες τελευταίας γενιάς. Mε πείρα για πάνω από 30 χρόνια η εταιρία FANTASIA κατασκευάζει ανεμιστήρες με αξιόπιστα και αθόρυβα μοτέρ χαμηλής κατανάλωσης (εως40w) με φωτισμό ή χωρίς, και μεγάλη αποτελεσματικότητα με έως 6 σκάλες ρύθμισης περιστροφής άλλα και με επιλογή αντίστροφης περιστροφής για τον χειμώνα.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now